INREDNINGSHJÄLP

MÖBEL- OCH INREDNINGSPAKET

Möbler till fjällstugan

FÄRDIGA MÖBELPAKET

Söker du favoritsoffan? Har du köpt en fjällstuga, eller ska du inreda en hel stugby? Vi hjälper dig hitta rätt! Bli inspirerad av våra färdiga möbelpaket och bilder från tidigare projekt här på hemsidan. Besök gärna vår butik i Vemdalen för att ta del av vårt breda och unika fjällsortiment eller boka ett möte med en av våra inredare för mer konsultation. Mejla oss för tidsbokning.

Möbelpaket Ritning

1

2

3

OFFERT

Vi vägleder er genom val av möbler och inredning för att leverera ett komplett möblemang till ert fjällboende.  Vi erbjuder en kostnadsfri offert inkl. två korrigeringar som även kan innehålla husgeråd och allt du kan tänkas behöva i ditt hem.

LEVERANS

Efter att du godkänt offerten/inredningsförslaget ser vi till att alla möblerna finns redo för leverans till förbestämt datum. Leveranskostnad offereras per mil.

MONTERING

Vi bär in, avemballerar och monterar era möbler i respektive rum så att ni kan njuta ev ett fullt möblerat hem.  Har ni särsklida önskemål om placering av inredning tar vi sjävklart hänsyn till dessa. Monteringskostnad offereras utifrån storlek på order.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

STEG FÖR STEG

1

OFFERT

Vi vägleder er genom val av möbler och inredning för att leverera ett komplett möblemang till ert fjällboende. Det vi behöver är en skalenlig ritning samt era eventuella önskemål om stil och funktion. Vi sätter ihop en kostnadsfri offert som även kan innehålla husgeråd och allt du kan tänkas behöva i ditt hem.

2

LEVERANS

Efter att du godkänt offerten/inredningsförslaget ser vi till att alla möblerna finns redo för leverans till förbestämt datum.

3

MONTERING

Vi bär in, avemballerar och monterar era möbler i respektive rum så att ni kan njuta ev ett fullt möblerat hem.  Har ni särsklida önskemål om placering av inredning tar vi sjävklart hänsyn till dessa.

BILDER FRÅN VÅRA INREDNINGAR

VI GÖR JOBBET

Vi hjälper dig att transportera din inredning, montera den och returnera allt emballage, även dina gamla möbler om så önskas.

Du slipper hyra släpvagn, köra möbler på snöiga vägar och ta med hela verktygslådan. Dessutom kan du använda din tid till att åka skidor istället för att skruva ihop möbler.

Möbelmästarna
Härjedalen

TILLÄGGSTJÄNSTER

MÅTTANPASSNNIG

Vi kontrollmäter utrymmen och fönster i ert boende för att kunna skräddarsy möbler och textilier. 
Framkörning 300 kr/mil +  1 500 kr 

Framställandet av konstruktionsritningar på möbler och fast inredning från vårt snickeri debiteras 1 150kr/h 

INREDNINGSHJÄLP

Önskar ni personlig inredningshjälp där vi besöker boendet på plats för att tillsammans sätta ihop ett inredningsförslag utifrån färg, ljus och känsla.
Boka en tid med oss. 

Framkörning 300 kr/mil +  5 000 kr 

OFFERT/ORDERKORRIGERING

Vi erbjuder kostnadsfri offert inkl. två korrigeringar. Efter dessa två korrigeringar tillkommer en kostnad på 1 150 kr/ korrigering.

GOLVSKYDD

Vid leverans och montering ser vi till att skydda era golv med papp och grovstädar boendet efter jobbet är utfört. Perfekt för dig som tänker hyra ut din bostad direkt.
2 000 kr

Intresseanmälan

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Är ni intresserad av ett komplett möbelpaket?
Planerar ni att hyra ut boendet?
Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 10 files.
Val av inredningsstil önksar ni?
Kika gärna på våra färdiga möbelförslag: Standard, Lodge och Nordic längre upp på sidan. Dessa går att korrigera efter era önskemål.
Ladda gärna upp inspirationsbilder nedan
Click or drag a file to this area to upload.
Välj önskat leveransalternativ nedan
Önskar ni offert på komplett husgeråd?
Rulla till toppen